tirsdag den 15. marts 2011

Gaveleg - kom glad, kom kæk ;)

I sidste uge var jeg forbi Fru Melgaards blog, hun er en af de kreabloggere jeg har fulgt længst, faktisk siden hun tilbage i 2009 syede to sæt buksedragter til pigerne. Og her havde hun gang i en sjov lille gaveleg, som jeg bare måtte deltage i - med håbet om, at den gave jeg ville modtage, var noget hun selv havde kreeret. Og i dag modtog jeg så dem her:


De skønneste lavendelduftende stofjordbær, som jeg er SÅ glad for!! Og nu hvor jeg så har modtaget denne dejlige gave, er det min tur til at give noget :-)

Hvis du har lyst til at være med, er reglerne som følger:

Eneste rigtige krav er, at du har en blog. Så hvis du ønsker at deltage, så skriv en kommentar til dette indlæg og hvis du er en af de to første, vil jeg sende dig en gave.

Du skal så (når du har modtaget en gave fra mig) sende en gave retur til mig og oprette et lignende indlæg på din blog, hvor du skriver reglerne og fortsætter legen med at sende en gave til de to første, der skriver en kommentar hos dig. Så 3 gaver skal du give og 3 gaver vil du modtage :).

Der er ingen regler for, hvor meget du skal bruge på gaverne, om det skal være købt eller hjemmelavet. Det skal bare være sjovt og hyggeligt at deltage.

(Reglerne er sakset fra Fru Melgaards blog)

Håber, der er nogen som vil lege med mig ;-)

3 kommentarer:

 1. Tusind tak for de rosende ord<3
  Så fandt jeg her ind og glæder mig til at følge dig:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Jeg vil meget gerne prøve at være med :o)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 3. Juhu, første deltager :) - Louise tæller jo ikke, da det er hende jeg oprindeligt deltog hos.

  SvarSlet