fredag den 25. juni 2010

Alenetid

...har jeg haft i fire dage. Men jeg var lige ved slet ikke at være alene.

Nicolaj tog til Sverige med pigerne i mandags, hvor de skulle på ferie sammen med fætrene. Og jeg var lige ved at begå den største fejl man kan: at fylde sin kalender op med sociale indslag. Og da jeg onsdag aften var  på vej til at tage ud til svigermekanikken for at fejre Skt. Hans, blev jeg bare lige pludselig SÅ træt af at være sammen med andre mennesker. Det gik op for mig, at jeg faktisk ikke har været helt, helt alene i MEGET lang tid - og at jeg faktisk savnede det.

Så jeg meldte afbud til svigermor, tullede i Frederiksberg Centeret efter arbejde. Og købte mig en portion Vitello Tonnato, som jeg sad og nød ved køkkenbordet i FULDSTÆNDIG tavshed, og drak kølig hvidvin til. Hvilken lise for min sjæl det var!

Forstå mig ret, jeg nød at være til en kollegas afskedsreception mandag, hvor jeg drak kølig hvidvin og dansede til Klezmofobias smittende Klezmerpop. Hvorefter jeg tog ud til en af min veninder og sludrede til midnat.

Og jeg var ekstatisk over at snakke tøsesnak med en anden veninde, over en flaske kølig hvidvin, tirsdag efter arbejde indtil ved 21-tiden.

Men onsdag havde jeg så bare fået nok! Så jeg spiste altså lækker mad alene og hang så bare foran skærmen indtil jeg var så træt, at jeg dårlig nok kunne slæbe mig selv i seng.

Hmmm, synes godt nok jeg har fået drukket meget kølig hvidvin i de sidste fire dage!

2 kommentarer:

  1. Hvor er jeg glad for jeg lige læste dit indlæg. Har selv lige "stjålet" mig til lidt alenetid de næste par dage, og sad med telefonen i hånden for at lave kaffeaftaler. Nu lader jeg være. Jeg har ikke engang lyst til at høre musik. Bare sidde her helt stille. Og læse blogs, selvfølgelig :)

    SvarSlet
  2. *Falder i svime* Du har læst min blog!!! Nøj hvor er jeg glad for, at du blev glad for at læse mine mildt sagt banale tanker. *Bander over, at hun ikke kan finde en funktion i Blogger, der giver hende besked, når der er kommentarer til hendes indlæg*

    SvarSlet