søndag den 7. marts 2010

Strikkerier, potterier og glemmerier

Jeg har helt glemt at uploade heksebilleder...hvilket egentlig ikke er så unormalt. Altså det der med at glemme! Med Liv og Silja i mit liv, har tiden en tendens til at flyde ud, og dagene går bare derudad. Og iøvrigt bliver det heller ikke nu, de bliver lagt på nettet, da de stadig ligger og hygger sig i E-510'eren med alle de andre billeder, der blev taget sidste år, før vi holdt en ufrivillig fotopause (batteriet blev væk og det tog os så næsten fire måneder inden vi fik købt et nyt...igen gik tiden bare ;))

Mht. de heksebilleder, vil det nok fremgå, at jeg ikke var så forfærdeligt opfindsomt klædt på alligevel - da jeg skulle afhente kostumet hos min veninde, sneede det så kraftigt, at jeg ikke havde mod på at liste Passaten til Hvidovre, så jeg nøjedes med at iklæde mig en sort kjole og et hjemmestrikket tørklæde og så lege Tusnelda, den aldrende spåkone :) Forhåbentlig får jeg lagt en lille billedserie på nettet i løbet af ugen.

Mine strikkeprojekter går langsomt fremad, faktisk er tasken snart halvvejs færdig...og jeg må sige, at jeg er vældig stolt ad mig selv! Jeg er stadig ikke løbet sur i strikkeriet, og har næsten fået lov til at have strikketøjet for mig selv, så jeg har store forventninger til min fremtid som strikkerikke ;)

Og så havde jeg lige et stolt mor øjeblik i torsdags, da Liv selv tog bleen af og tissede på potten - en ganske fantastisk ting, eftersom vi ikke har gjort noget ud af at pottetræne med pigerne...hvilket også giver sig udtryk i, at Silja synes bedre om at bruge potten som hat, end at sidde på den. Men denne lille hændelse giver mig da en påmindelse om, at et liv uden bleer er rykket tættere på!!! HURRAAAAAAAAAAAA....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar