torsdag den 9. juni 2011

Den heldige kartoffel

Ja, så kom livet igen i vejen, som det så ofte sker for mig. Har brugt meget tid på pigerne, ferie i det svenske og neglelak...Og siden sidst har jeg vundet TRE lodtrækninger - og nogle meget forskellige af slagsen:

Der er en vidunderlig børnetøjswebshop som hedder Mykidoo, som jeg først hørte om hos Maren. På deres facebookside (som desværre er lidt tavs for tiden) kørte de i en periode en masse auktioner, hvor man kunne få noget af tøjet til uhørt lave priser. Og da vi var ganske få, som "liker" den, er chancen for en god handel ret stor. Og i april havde de så en konkurrence, hvor 2 venner kunne vinde et gavekort til deres webshop på 100 kr. Vi var 10 deltagere, så chancerne var ret gode - og jeg vandt.

Så var der en neglelakgiveaway hos Sakurablossom, hvor vi var et par hundrede deltagere og jeg så vandt 8 fede neglelakker, nogle som jeg vildt gerne har villet have - meget længe!!!

Og så er der The Big One, den som jeg ikke tror kan slås lige med det samme:

En internetpc.

Denne lille fine sag vandt jeg i endnu en facebook lodtrækning, denne gang hos Open Company, før kendt som Linuxshoppen. Fordelen ved dem er for sådan en som mig, at de sælger dem uden styresystem (kan også tilkøbes) så det lille Open Source hjem kan få lidt lækkerier, uden at skulle betale i dyre domme for Windows, hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar